Shamballa MDH


 

 

Wat is Shambhala Reiki?

in de herfst van 1996 is een nieuwe energie aan de mensheid geschonken door        Master Germain (de Bron waar Reiki uit is gegeven) via een Master Leraar; Hari   Das Melchizedek.
Vanwege al het werk dat mensen op aarde hebben verricht om hun trillingsniveau te verhogen is Master Germain in staat geweest om deze hele hoge vibratie tot ons te zenden. Het is een verlenging van de Reiki-energieŽn die tot nu toe bij ons bekend zijn. Hij heeft gevraagd om deze energie Het Shambhala Multi Dimensional Healing te noemen, Shambhala in het kort. 

Shambhala bouwt verder aan het origineel Reiki-systeem door toevoegingen.
Omdat Shambhala makkelijker aan te leren is dan Reiki kun je ieder niveau in een paar uur aan leren.

                                                               *

Shamballa MDH staat voor Shamballa Multi Dimensional Healing.
 
Het is een energievorm
 die alle 3 de Usui Reiki-graden omvat, maar het bevat nog veel meer,
 o.a. de vier graden van    Shamballa, inwijding in de hoogste energieŽn
(Mahatma), het Flower of Life symbool en persoonlijke symbolen.

Bij Shamballa worden, anders dan bij Usui-Reiki, ook de voeten geÔnitieerd. Zo wordt je lichaam een rechtstreeks energiekanaal tussen de kosmos en de aarde.

Dit verbindt je met jezelf, met de oerbron van alles, met de aarde en alle wezens op aarde. Zelfs met bewuste energiŽen buiten het aardse vlak en dat is met recht 'multidimensioneel'
te noemen. Toch is Shamballa heel simpel in het gebruik.

De 1e graad
 Er zijn vier graden van inwijding in Shamballa. De 1e graad bevat dat je jezelf kunt genezen en anderen op een directe manier door je handen op te leggen.
 De behandeling neemt ongeveer 5 minuten tijd in beslag. Je legt gewoon je handen op de plek waar je voelt dat nodig is, en zelfs al heb je ze niet op de ‘juiste’ plek, de energie zal stromen waar ze het meest nodig is. Iedereen kan worden ingewijd (jong en oud) en is capabel om zichzelf te genezen. Je hebt geen speciale gaven of capaciteiten nodig om Shambla te praktiseren.
Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je hoeft er alleen maar voor open te staan.

 De 2e graad
 De tweede graad Shamballa staat je toe om op afstand mentale genezingsenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen te sturen. Er worden je symbolen aangereikt die dit mogelijk maken.
 Je spreekt de symbolen uit, je denkt aan je doel en je laat de Shamballa-energie vloeien

 De 3e en de  ( 4e graad is de Mastergraad )


 De derde graad omvat meer symbolen dan de tweede en staat je toe, als je wilt, om te beginnen met inwijdingen voor de eerste graad.
Verder leer je meer samen te werken met je gidsen/teams.

 
De vierde graad is de Mastergraad. Een Shambhala Masterstudent ontvangt een totaal van 352 symbolen wanneer hij/zij is ingewijd in deze graad. Voordat je zegt; zoveel symbolen kan ik nooit onthouden, heb er vertrouwen in dat al deze symbolen worden geÔmplementeerd in je energieveld en ze voor je geestesoog verschijnen op het moment dat je ze nodig hebt voor welk doel dan ook, als je bezig ben met Shambhala.
In deze graad ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau. In deze graad ben je ook gemachtigd om inwijdingen te verzorgen voor alle vier de graden in Shambhala.


 Het is een compleet pakket         *


Al zou het niet je intentie zijn om Shambhala te instrueren en te wijden, verbaas jezelf niet als je wel die aandrang hebt om Shambhala te delen en te geven aan anderen als je eenmaal de 3e en/of 4e graad hebt bereikt.

 Het gebruik van Shambhala :
Shambhala kan ook gebruikt worden voor andere doelen dan het genezen van mensen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je kunt het ook gebruiken voor dieren, planten, energetisch reinigen van ruimtes.

Zegenen, verhogen van de werking van je derde oog, verhogen van de werking van kristallen en remedies, makkelijker door de files komen en zelfs het veilig thuiskomen als je auto stuk is/gaat. Verder werk je samen met Lichtmeesters en Engelen en dat is echt een dimensie extra!

Shamballa MDH kent veel symbolen, maar die hoef je niet te leren tekenen. In het werken met Shamballa komen de symbolen naar je toe, die nodig zijn op dat moment. Je hoeft ze enkel met je intentie in te zetten. De toepassing van Shamballa is heel eenvoudig en de behandelingen duren veel korter dan Reiki Usui.

 Dus een prachtige  krachtige aanvulling voor mensen die deze inwijding  hebben.

 Dit is een persoonlijk te volgen cursus en word in overleg gegeven ,

in 1 dag of 4 dagdelen

*

Shamballa MHD kost 400euro   
Je krijgt hiervoor 4 inwijdingen, uitgebreide Nederlandstalige handboeken   en een certificaat.

*
Vanaf  de 4 de inwijding bent u master en bent u bevoegd om dit door te geven aan anderen

*
 

Shamballa MHD op afstand 200 euro
Je krijgt hiervoor 4 inwijdingen, uitgebreide Nederlandstalige handboeken per email en een certificaat, dat
naar je huisadres opgestuurd wordt.  

cursus is  op afspraak