Wat is Kundalini Reiki

Kundalini is een Sanskriet woord, dat "opgerold" betekent. Het duidt op de energie die traditioneel gezien, drie-en-een-half keer opgerold ligt aan de basis van onze ruggegraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.
Het opstijgen van de energie door de aanwezige chakra's of zenuwknopen, kan het beste geleidelijk gebeuren, omdat het met allerlei sterke ervaringen gepaard kan gaan.

Kundalini Reiki werd gechanneld door de Deense meditatieleraar Ole Gabrielsen.
Sindsdien is Kundalini Reiki verspreid over de wereld en mensen die ingewijd zijn in deze energievorm zijn allemaal enthousiast. 
Kundalini Reiki is veel eenvoudiger dan de traditionele Reiki vormen en tegelijkertijd is het veel krachtiger.
 

Wat betekent Kundalini Reiki


Feitelijk betekent Kundalini dat bepaalde energiekanalen en chakra's geopend zijn en dat daarmee toegang tot de energie van de Aarde wordt verkregen.
De wortelchakra is de ingang van de Kundalini energie, die ook wel eens het Kundalini vuur genoemd wordt. Daarna gaat de energie door de belangrijke energiekanalen en door de chakra's omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten.
Een open Kundalini betekent dat er na verloop van tijd een complete zuivering van de chakra's, de lichaamsdelen en de energiekanalen bereikt wordt.

Mensen die problemen hebben, of gehad hebben, met het verkeerd ontwaken van Kundalini of andere problemen hebben met de Kundalini energie, kunnen meestal goed geholpen worden met Kundalini Reiki.

Kundalini Reiki bestaat uit 3 graden. Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen bij de 1e graad, ook al heeft men al inwijdingen gehad in andere Reiki vormen.

 

Voor inlichtingen en vragen kunt u mij mailen